Strøtanker på glatt føre

StrøtankerEssays: Jarle Bygstad/Rasmussen.
Hva er et menneske, hva er alt det daglige vi driver med – har det noen verdi? Strøtanker på glatt føre handler om hverdagsopplevelser, om små ting i en ofte stor hverdag.

Verbum forlag 1999.

Nå er den å finne i gratis tilgjengelig versjon i Nasjonalbibliotekets samling.

 

(Jarle Bygstad, ja det er meg…før i tiden.)

“Baksideteksten”:
– Egentlig hadde jeg tenkt å bli ornitolog. Jeg ble ikke konfirmert. Kanskje var det derfor jeg i stedet begynte å studere teologi? Nå er jeg skilt og hjemmearbeidende med tre små barn. Jeg er mye annet óg, men dette er jeg mest.

Jarle Bygstad har i denne boken skrevet elleve essays, som han beskriver som elleve forsøk på å overleve.

Strøtanker på glatt føre handler om hverdagsopplevelser, om små ting i en ofte stor hverdag. Men boken inneholder også stoff av både teologisk og filosofisk karakter. Hva er et menneske, hva er alt det daglige vi driver med – har det noen verdi?

Jarle Bygstad har arbeidet som studentprest, som lærer i barne- og ungdomsskolen og som lektor i religion, historie og samfunnsfag i den videreågende skole.

Share Button
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.